رئیس دانشگاه لرستان در جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز: مدیریت سبز گامی است مهم برای اصلاح الگوی مصرف در ادارات

۱۳۹۵/۱۱/۲۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: دومین جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان به ریاست رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی تشکیل شد.

ظهر دوشنبه 25 بهمن ماه دومین جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان در محل اتاق جلسات رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد و دکتر خسرو عزیزی تأکید کرد:«هم در بحث فرهنگ سازی که در حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه است باید کارگاه های آموزشی برای کارکنان به صورت مستمر برگزار شود و هم حوزه عمرانی دانشگاه باید برنامه جامع و فازبندی و مرحله ای برای تحقق هدف مدیریت سبز فراهم کند».

دکتر عزیزی تأکید کرد:« هدف از مدیریت سبز اصلاح الگوی مصرف است به گونه ای که در مصرف انرژی صرفه جویی شود تا محیط زیست صیانت شود و تعادل بین اقتصاد و محیط زیست برقرار شود».

رئیس دانشگاه لرستان تشریح کرد:«بایستی مدیریت سبز به صورت دقیق در ادارات از جمله دانشگاه لرستان اجرایی شود و برای نمونه در مصرف کاغذ نیز صرفه جویی شود».

دکتر خسرو عزیزی دستور داد جلسات شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان به صورت منظم تشکیل شوند و یک برنامه جامع عملیاتی و مرحله ای برای تحقق مدیریت سبز تهیه شود.

۱۳۹۵/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۰