ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، رسالتی همیشگی است

۱۳۹۵/۱۱/۲۳

رئیس دانشگاه لرستان و رئیس کنگره شهدای دانشجویی لرستان، دکتر خسرو عزیزی در جلسه ستاد دومین کنگره شهدای بسیج دانشجویی استان لرستان حضور یافت و تصویب شد کنگره شهدای بسیج دانشجویی استان، اردیبهشت ماه 96 برگزار شود.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی می گوید:«برگزاری این گونه کنگره ها در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که رسالتی همیشگی است».

دکتر عزیزی بیان کرد:«برای هرچه بهتر برگزار کردن این کنگره، تشکیل شش کمیته تصویب شد».

در جلسه ستاد دومین کنگره شهدای بسیج دانشجویی استان لرستان که صبح شنبه 23 بهمن ماه در سالن جلسات فرماندهی سپاه استان تشکیل شد جانشین فرمانده سپاه استان( سردار حبیب الله توکلی)، مسئول بسیج دانشجویی لرستان (سرهنگ حسین محمدی)، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران (مراد روشنی)، مدیرکل صدا و سیمای لرستان (محمد بازوند) و رؤسای سایر دانشگاه های لرستان نیز حضور داشتند.

۱۳۹۵/۱۱/۲۳ - ۰۰:۰۰