پیام دعوت رئیس دانشگاه لرستان از مردم استان به ویژه دانشگاهیان برای شرکت گسترده در راهپیمایی 22 بهمن

۱۳۹۵/۱۱/۲۰

وحدت کلمه و حضور مردم در صحنه، رمز تداوم انقلاب اسلامی است

ملت با رهبری حضرت امام (ره) از رژیم ستم­ شاهی وابسته به بیگانگان رهایی یافت

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در پیامی از مردم استان لرستان به ­ویژه دانشگاهیان، خواسته است با حضور گسترده­ی خود در راهپیمایی 22 بهمن، پاسخ محکمی به تهدیدات علیه ایران اسلامی بدهند.

متن کامل پیام دکتر خسرو عزیزی به این شرح است:

«گرامی می­داریم سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را که با رهبری حضرت امام (ره)، ملت ایران از رژیم ستم­شاهی وابسته به بیگانگان رهایی یافت.

بی تردید اراده­ی انقلابی مردم ایران تحت رهبری امام امت، برای استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی بود تا هم آموزه­های دینی در جامعه اجرا شوند و هم استقرار مردم سالاری دینی، حق تعیین سرنوشت را برای ملت شریف ایران، به ارمغان آورد.

بی­شک رمز تداوم انقلاب اسلامی همانا حفظ و تقویت «وحدت کلمه»، تحت زعامت و هدایت مقام معظم رهبری است.

از همه­ی مردم لرستان به ویژه دانشگاهیان فرهیخته، دعوت می­کنیم در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن شرکت کنند و همچون گذشته، با وحدت کلمه و حضور در صحنه، پاسخ محکمی به تهدیدات علیه ایران اسلامی بدهند».

رئیس دانشگاه لرستان/ خسرو عزیزی

۱۳۹۵/۱۱/۲۰ - ۰۰:۰۰