میراث گرانقدر شهدا نظام ولایت فقیه است

۱۳۹۵/۱۱/۲۰

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان ، حجت الاسلام و المسلین سیداسماعیل حسینی در آیین گرامیداشت و غبارروبی مزار سه شهید گمنام بوستان شهدای دانشگاه لرستان گفت:«رسالت ماست که همیشه یاد و خاطره شهدا را پاس بداریم و مهم ترین میراث گرانقدر شهدا نظام ولایت فقیه است».

حجت الاسلام و المسلمین حسینی در این آیین که صبح چهارشنبه 20 بهمن ماه و همزمان با هشتیمن روز از ایام خجسته دهه فجر در محل آرامگاه سه شهید گمنام دانشگاه لرستان برگزار شد، توضیح داد:«همانا راه امام (ره) و شهدا راه عظمت، عزت، شرف و استقلال و بزرگی مردم است و ما نیز باید ادامه دهندگان این راه باشیم تا ان شاءالله زمینه های انقلاب حضرت ولی عصر (عج) هرچه سریع تر محقق شود».

وی افزود:«دشمنان نظام اسلامی در این 38 سال هرچه از دستشان برآمده است علیه نظام اسلامی انجام داده اند و هیچ گاه نباید دچار غفلت دوستی و محبت نسبت به این دشمنان بشویم».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان از همه مردم استان به ویژه دانشگاهیان خواست در راهپیمایی 22 بهمن ماه، هرچه باشکوهتر شرکت کنند.

۱۳۹۵/۱۱/۲۰ - ۰۰:۰۰