آیین غبارروبی مزار سه شهید گمنام بوستان شهدای دانشگاه لرستان با حضور رئیس دانشگاه لرستان

۱۳۹۵/۱۱/۲۰

هم زمان با هشتمین روز ایام دهه فجر، آیین غبارویی آرامگاه سه شهید گمنام دانشگاه لرستان با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان، حجت الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی و رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی،معاونان و مدیران و کارکنان دانشگاه لرستان در بوستان شهدای گمنام این دانشگاه برگزار شد.

صبح چهارشنبه 20 بهمن ماه با برنامه ریزی معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان، مدیران و کارکنان دانشگاه لرستان به بوستان شهدای گمنام این دانشگاه رفتند و با قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های لرستان ، حجت الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی و رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی به مقام شامخ شهدا با قرائت فاتحه، اهداء گل بر مزار سه شهید گمنام و غبارروبی مزار شهدا ادای احترام کردند.

در این آیین معنوی، هم چنین معاون فرهنگی دانشگاه لرستان، دکتر حسین فلاحی اصل حضور داشت که برنامه به همت این معاونت برگزار شد.

شرکت کنندگان در این آیین پرچمی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود:  در بهار آزادی، جای شهدا خالی.

هدف از برگزاری این چنین برنامه هایی زنده نگه داشتن یاد شهداست.

۱۳۹۵/۱۱/۲۰ - ۰۰:۰۰