پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت دهه فجر

۱۳۹۵/۱۱/۱۲

جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقا اسرا -81)

حق آمد و باطل نابود شد به درستی که باطل خود سزاوار محو و نابودی است.

پیروزی انقلاب اسلامی، فجری بود که دامن افقها را روشن ساخت و پرده های ظلمت شرق و غرب را از هم درید و ایران را نور باران کرد. دهه فجر، مطلع غزل زیبای پیروزی و قصیده بلیغ و رسای اسلام بود.و چه زیبا مقام معظم رهبری فرمودند که:" دهه فجر ،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند بشمارمیرود."

اينجانب به عنوان عضو کوچکی از ملت عظيم ايران اسلامي بهار شكوهمند انقلاب اسلامي ايران را به رهبر فرزانه انقلاب، امت شهید پرور ايران و آزادی‌خواهان جهان به ویژه جامعه‌ دانشگاهي كشور تبريك و تهنيت گفته و ضمن دعوت از همگان براي حضور شكوهمند در راهپيمايي حماسي 22 بهمن، از پيشگاه حضرت احديت، سعادتمندي و توفيقات روزافزون اين ملت را آرزومندم و اميدوارم كه جامعه دانشگاهي كشور مثل هميشه با تأسي بر آن امام عزیز و تبعيت از رهبر معظم انقلاب اسلامي و با تلاش، كوشش، همكاري و همدلي اهداف انقلاب شكوهمند اسلامي را در دستيابي به استقلال، آزادي فرهنگ و اقتصاد محقق سازند.

۱۳۹۵/۱۱/۱۲ - ۰۰:۰۰