تدوین سند آمایش علم و فناوری استان

۱۳۹۵/۱۰/۲۸

کمیته تدوین سند آمایش علم و فناوری استان صبح امروز در سالن جلسات حوزه ریاست تشکیل جلسه داد.

دکتر خسرو عزیزی، دبیر کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان و رئیس کمیته ضمن اشاره به این موضوع که در سال‌های گذشته در دانشگاه‌ها و مراكز علم و فناوري، برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته گفت: اين برنامه‌ها پراكنده بوده و با یکدیگر در ارتباط نبوده‌اند؛ با توجه به اینکه یکی از ارکان اصلی سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، مسئله دانش‌بنیانی اقتصاد است؛ لذا حوزه علم و فناوری در استان نیازمند سندی راهبردی است که به‌صورت سیستمی و نه جزیره‌ای تدوین شود، سندی که بر اساس  نقشه جامع علمی کشور و منطقه و استان تدوین گردد. با تدوین این سند  شاخصهای پیشرفت و توسعه  و زیرساخت‌های مورد نیاز علم و فناوری در بخش‌های مختلف در استان شناسایی می‌شوند و باعث می‌شود فعالیت‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی همسو و هماهنگ با اهداف توسعه و ظرفیت‌های تحقیقاتی در استان لرستان باشد.

۱۳۹۵/۱۰/۲۸ - ۰۰:۰۰