اجرای طرح‌های ملی در بحث زیست ‌فناوری توسط دانشگاه لرستان

۱۳۹۵/۱۰/۲۴

رئیس دانشگاه لرستان گفت: ارتباط صنعت با دانشگاه منجر به عقد چندین قرارداد با اعضای هیأت علمی این دانشگاه شده است.

دکتر خسرو عزیزی اظهار کرد: گسستی که بین آموزش عالی، دانشگاه و جامعه، بخش خصوصی و صنعت وجود دارد باید از بین برود.

رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: حلقه واصله این امر تبدیل به علم و فناوری و نهایتاً تجاری‌سازی است.

ایشان اضافه کرد: خوشبختانه در بحث مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرین که زیرمجموعه فناوری دانشگاه لرستان است قراردادی با هیأت علمی این دانشگاه با موضوع مطالعات آب‌های زیرزمینی استان خوزستان بسته شده که حق‌التحقیق آن 200 میلون تومان در نظر گرفته شده است.

دکتر عزیزی ادامه داد: حتی با طرح‌های ملی در بحث زیست‌فناوری قرارداد داریم که مجری آن هیأت علمی دانشگاه لرستان است.

رئیس دانشگاه لرستان افزود: یکسری پژوهش‌ها نیز وجود دارد که با قراداد با دستگاه‌های اجرایی استان در دست انجام است.

ایشان افزود: کارهای تحقیقاتی در دانشگاه باید کاربردی‌تر شود و توان علمی خود و دانشجویان را افزایش دهیم و در نظر داریم پایان نامه های تحصیلات تکمیلی را به سمت تقاضا محور و بدیع هدایت نماییم بطوریکه بتوانیم در جهت کارآفرینی و رفع چالش های پیش روی توسعه استان موثر باشیم. همچنین بیان نمودند که پژوهانه اعضای هیات علمی دانشگاه در سال ۹۵ نسبت به قبل دوبرابر شده است.

۱۳۹۵/۱۰/۲۴ - ۰۰:۰۰