پیش ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خرم آباد

۱۳۹۵/۰۸/۰۴

اطلاعیه پیش ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خرم آباد

قال الله تعالی: الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا…          (سوره عنکبوت، آیه 69)
وآنها که در راه ما (با خلوص نیت) جهاد کنند ، قطعا به راههای خود هدایتشان خواهیم کرد.
به اطلاع کلیه دانشجویان و دانش آموختگان عزیز می رساند حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز خرم آباد از کلیه جوانان مشتاق و مومن به اسلام و انقلاب، برای حضور در عرصه های جهاد علمی و فرهنگی دانشگاه ثبت نام به عمل می آورد.
ثبت نام از طریق ورود به سایت WWW. HODAT.IR ، پنجره ثبت نام صورت می گردد.
شرایط
دانشجو / دانش آموخته
مشروطی نداشته باشد
بارگزاری کامل مدارک مورد نیاز با رعایت کیفیت تصویر و حجم کمتر از 200 کیلو بایت ( عکس رسمی و کارت ملی برای همه داوطلبان، کارت دانشجویی برای دانشجویان و مدرک تحصیلی جهت دانش آموختگان)
با توجه به اینکه پاسخ به 6 پرسش اطلاعات دانشگاهی و انگیزشی موجود در سایت ضروری و از موارد ارزیابی مقدماتی می باشد لطفاً در پاسخ دهی دقت لازم را به عمل آورید.

۱۳۹۵/۰۸/۰۴ - ۰۰:۰۰