معاون دانشجویی دانشگاه لرستان معرفی شد

۱۳۹۳/۰۷/۱۹

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان معرفی شد

طی حکمی از جانب دکتر عزیزی و با حضور هیأت رئیسه دانشگاه لرستان دکتر محمودرضا شاهکرمی به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه لرستان منصرب گردید.دکتر محمودرضا شاهکرمی از اعضای هیأت علمی گروه برق می باشد و دارای مدرک دکتری برق گرایش قدرت می باشد. ایشان قبلا هم در پستهای مختلف از جمله: رئیس دانشکده فنی و مهندسی و همچنین رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان فعالیت داشته اند.

در این جلسه دکتر عزیزی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر شاهین در طول مدت تصدی این معاونت و خسته نباشید به ایشان، از دکتر شاهکرمی نیز به خاطر پذیرش این مسئولیت تشکر نمودند و برای ایشان توفیق روزافزون از درگاه خداوند متعال خواستار شدند.

دکتر عزیزی اظهار داشت: حوزه معاونت دانشجویی یک حوزه شلوغ و پر زحمت است چراکه محور دانشگاه دانشجویان است و رفع مسائل و مشکلات این حوزه کار دشواری است که امیدواریم با تعاون و همکاری بتوانیم مطالبات دانشجویی را پاسخ دهیم.

در پایان جلسه با اهداء لوح تقدیر از فعالیتها و زحمات دکتر شاهین تقدیر به عمل آمد و ابلاغ دکتر شاهکرمی نیز توسط رییس دانشگاه به ایشان داده شد.

۱۳۹۳/۰۷/۱۹ - ۰۰:۰۰