برگزاری نشست مدیران فرهنگی و مدیران اجتماعی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه دو کشور به میزبانی دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۰۷/۱۲

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

مدیر امور فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور 17 و 18 مهرماه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار میشود.

احمد کرم الهی  افزود: در این نشست مدیران فرهنگی و مدیران اجتماعی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور در خصوص کرسی‌های آزاد اندیشی، بررسی راهکارهای افزایش مشارکت اعضای هیات علمی در فعالیتهای فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی در محیط های آموزشی و فعالیتهای فرهنگی ویژه خوابگاه‌های دانشجویی به تبادل نظر میپردازند.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: همچنین همزمان با برگزاری این نشست کارگاه فرق، مذاهب و عرفانهای کاذب و نوظهور برگزار میشود.

لازم به ذکر است، مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان‌های ایلام، کرمانشاه، همدان، کردستان، زنجان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، قزوین و لرستان در این نشست حضور مییابند.

۱۳۹۳/۰۷/۱۲ - ۰۰:۰۰