برگزاری نشست بصیرتی تبیین آسیب های ماهواره

۱۳۹۳/۰۷/۰۶

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه لرستان، نظری در نشست بصیرتی تبیین آسیب های ماهواره با عنوان دجالواره در جمع اساتید بسیجی دانشگاه لرستان گفت: در حال حاضر بیشترین شبکه های ماهواره ای دنیا در کشور آمریکا مدیریت می شوند و 90 درصد آنها نیز در دست صهيونيستها هستند.

وی با بیان اینکه برنامه هاي ماهواره اي در شبكه هاي فارسي زبان توسط صهيونيستها اداره مي‎شوند افزود: به صورت رسمي اعلام كردنه اند كه ما براي اينكه بتوانيم با جمهوري اسلامي ايران مبارزه كنيم بايد با ابزار رسانه به سراغ ايران برويم چون ابزار نظامي كارساز نيست .

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: مهمترین عامل قدرت شبکه های ماهواره ای آن است که می توانند پیام خود را به ضمیر ناخودآگاه فرد منتقل کرده و بدون آنکه وی بخواهد یا عمدی داشته باشد یا حتی دخالتی داشته باشد، در طول زمان و گام به گام او را تغییر داده و ارزشهای وی را کمرنگ کنند.

وی تصریح کرد: ماهواره آخرین دست آورد رسانه ای و حربه نهایی غرب برای تحقق اهدافی است که از سال ها پیش و با اتخاذ دکترین امریکا برای رویارویی با انقلاب اسلامی، تحت عنوان “ تهاجم فرهنگی“ تدارک دیده شده است و در واقع این ابزار، به غرب این امکان را می دهد تا از مسیری هموارتر و کم هزینه تر و با هدف قراردادن باورهای دینی و مبانی اخلاقی، محتوای این انقلاب را دستخوش چالش های تدریجی و القای فرهنگ انفعال و بی تفاوتی قرار دهد.

لازم به ذکر است نشست بصیرتی تببین آسیبهای ماهواره با حضور اساتید بسیجی در دانشگاه لرستان برگزار گردید.

۱۳۹۳/۰۷/۰۶ - ۰۰:۰۰