فارغ التحصيلي اولين دانشجوي دوره تحصيلات تكميلي در رشته باكتري شناسي دامپزشكي دانشگاه لرستان

اولين دانشجوي دوره تحصيلات تكميلي ( كارشناسي ارشد ) در رشته باكتري شناسي دامپزشكي در دانشگاه لرستان فارغ التحصیل گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل آقاي بهمن  دوستي  با  دفاع  از رساله خود تحت  عنوان " رديابي   فتوتيپي   و  مولكولي  مولد بتالاكتامازهاي  وسيع الطيف    TEMدر جدايه هاي  اشرشياكلي  از  نمونه هاي  ادراري  شهرستان    خرم آباد " به راهنمايي آقاي دكتر احسان رشيديان در تاريخ 29 /6/93  موفق  به  اخذ  مدرك  ارشد باكتري شناسي دامپزشكي گرديد .  با  تصويب  شوراي  گسترش  وزارت علوم ، تحقيقات  و فناوري دانشكده دامپزشكي دانشگاه لرستان در سال 1390 مجوز گشايش رشته در مقطع ارشد باكتري شناسي و انگل شناسي دامپزشكي را كسب نمود . در حال  حاضر 10  نفر در مقطع  ارشد باكتري  شناسي و 8 نفر در مقطع ارشد انگل شناسي مشغول به تحصيل مي باشند .

۱۳۹۳/۰۶/۳۰ - ۰۰:۰۰