ورود - عضویت
در صورتی که هنوز عضو سایت نشده اید، از طریق عضویت اقدام نمائید! close
امروز: چهارشنبه ٣٠ آبان ١٣٩٧
خانه
ایوب عزیزی
آخرین مدرک تحصیلی: دکترا
رشته تحصیلی: علوم دامی
رتبه علمی: استادیار
گروه آموزشی: گروه آموزشی علوم دامی
دانشکده: کشاورزی
ایمیل دانشگاهی: azizi.ay@lu.ac.ir
ایمیل غیر دانشگاه: azizi.msc.modares@gmail.com
وبسایت شخصی:
سوابق علمی و تحصیلی
  1. کارشناسی علوم دامی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ایران، 1388-1384

  2. کارشناسی ارشد علوم دامی، گرایش تغذیه دام و طیور، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران، 1390-1388

  3. دکترای تخصصی علوم دامی، گرایش تغذیه دام و طیور، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، اهواز، ایران، 1395-1391

  4. فرصت مطالعاتی، موسسه Abel Salazar Institute of Biomedical Sciences (ICBAS), دانشگاه پورتو، پرتغال، 1394-1393

مقالات علمی پژوهشی
  1. A. Azizi-Shotorkhoft, J. Rezaei, H. Fazaeli, 2012. The influence of the different carbohydrate sources on utilization efficiency of processed broiler litter in sheep. Livestock Science, 148, 249-254 (ISI, IF:1.377).

  2. A. Azizi-Shotorkhoft, Y. Rouzbehan, H. Fazaeli, 2013.The effect of different levels of molasses on the digestibility, rumen parameters and blood metabolites in sheep fed processed broiler litter. Animal Feed Science and Technology, 179, 69-76 (ISI, IF: 2.15)

  3. A. Azizi-Shotorkhoft, T. Mohammadabadi, H. Motamedi, M. Chaji, H. Fazaeli, 2016. Isolation and identification of termite gut symbiotic bacteria with lignocellulose-degrading potential, and their effects on the nutritive value for ruminants of some by-products. Animal Feed Science and Technology, 221, 234-242 (ISI, IF: 2.15).

  4. A. Azizi-Shotorkhoft, A. Sharifi, D. Mirmohammadi, H. Baluch-Gharaei and J. Rezaei, 2015. Effects of feeding different levels of corn steep liquor on the performance of fattening lambs. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 100, 109-117 (ISI, IF: 1.61).

  5. Ayoub Azizi-Shotorkhoft, Javad Rezaei, Nader Papi, Davod Mirmohammadi and Hasan Fazaeli, 2014. Effect of feeding heat-processed broiler litter in pellet-form diet on the performance of fattening lambs. Journal of Applied Animal Research, 43, 1-7 (ISI, IF: 0.426).

  6. Ayoub Azizi-Shotorkhoft, Afrooz Sharifi, Arash Azarfar & Ali Kiani, 2018. Effects of different carbohydrate sources on activity of rumen microbial enzymes and nitrogen retention in sheep fed diet containing recycled poultry bedding. Journal of Applied Animal Research, 46, 50-54 (ISI, IF: 0.426).

  7. Ayoub Azizi, Afrooz Sharifi, Arash Azarfar, Ali Kiani, Alireza Jolazadeh, 2017. Performance and ruminal parameters of fattening Moghani lambs fed recycled poultry bedding. Animal Nutrition, 3, 145-150.

  8. A. Azizi, N. Papi, A. Sharifi, A. Azarfar, A. Kiani, 2017. Effect of different levels of corn steep liquor on the activity of hydrolytic enzymes in different fractions of rumen liquor and nitrogen metabolism in Moghani-male lambs. Pajuhesh and Sazandegi Journal, 115, 255-270.

  9. A. Azizi, T. Mohammadabadi, H. Motamedi, M. Chaji, H. Fazaeli, 2017. Determination of optimum temperature and pH for lignocellulosic materials-degrading bacteria isolated from termite gut and their effect on the digestibility and in vitro fermentation parameters of some agricultural by-products. Animal Science Researches, 27, 69-85.

  10. P. Ghorbaninejad, A. Kiani, A. Azarfar, A. Azizi, 2016. The effects of feeding sequence and boiling barley on activity of hydrolytic enzymes in colonic contents of Arabian mare. Animal Production Journal, 18, 749-760.

  11. A. Azizi, Y. Rouzbehan, H. Fazaeli, J. Rezaei, 2014. Effect of different levels of processed broiler litter on the feed intake, digestibility, performance, ruminal and blood metabolites in Moghani male lambs. Iranian Journal of Animal Science, 45, 385-392.

  12. N. Papi, H. Fazaeli, A. Azizi, 2013. Effect of supplementing roughage diet with processed broiler litter on voluntary feed intake, microbial protein synthesis and nitrogen balance in sheep. Pajuhesh and Sazandegi Journal, 98, 55-63.

  13. A. Azizi, T. Mohammadabadi, H. Motamedi, M. Chaji, H. fazaeli, 2016. Effect of transferring lignocellulose-degrading bacteria of termite gut to the rumen fluid on in vitro gas production parameters and digestibility of wheat straw and date leaf. Pajuhesh and Sazandegi Journal, 114, 219-230.

  14. A. Azizi-Shotorkhoft, A. Sharifi, D. Mirmohammadi, J. Rezaei, A. Kiani and H. Fazaeli, 2014. Effect of energy source on some hydrolytic enzymes activities in different fractions of rumen liquor and N retention in sheep fed diet containing heat-processed broiler litter. Journal of Ruminant Research, 2, 17-36.

  15. N. Papi, R. Pasandideh, A. Azizi, A. Rashedi, A. Sharifi, 2016. Investigation of growth performance of Chall male lambs from outbreed rams with proper phenotype in Qazvin region flocks. Journal of Animal Breeding.

  16. S. Derakhshan Nia, A. Azarfar, A.Azizi, M. Taghizadeh, 2017. Effect of fennel (Foeniculum vulgare) and cumin (Carum carvi) powder and Saccharomyces cerevisiae in comparison with monensin on in vitro gas production parameters, protozoa population and microbial enzyme activity of sheep. Iranian Journal of Animal Science.

  17. A. Kiani, F. Hoseini, P. Ghorbaninejad, A. azarfar, M. Kreuzer, A. Azizi, 2018. Interaction between the sequence of feeding of hay and concentrate, and boiling of barley on feed intake, the activity of hydrolytic enzymes and fermentation in the hindgut of Arabian mares. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition (ISI, IF= 1.61).

  18. E. Karimi, A. Azarfar, A. Azizi, 2018. Investigating the effects of supplementing fattening lamb diet with small peptides of cottonseed meal on the digestibility and fermentation of nutrients in vitro. Iranian Journal of Animal Science.

  19. M. Taghizadeh, M. Youssef Elahi, H.R. Mirzaei, A. Azarfar, A. Azizi, 2018. Study the effects of different levels of fennel and cumin seed powder on in vitro gas production and fermentation parameters of high concentrate diets. Pajuhesh and Sazandegi Journal.

  20. A. Azizi., A. Sharifi, H. Fazaeli., 2018. Effect of one produced slow-release urea component on gas production, fermentation, nutrient disappearance and activity of microbial enzymes using rumen liquor of sheep. Pajuhesh and Sazandegi Journal.

  21. A. Azizi, M.R.G. Maia, A.J.M. Fonseca, A. Sharifi, H. Fazaeli, A.R.J. Cabrita, 2018. Rumen fermentation of lignocellulosic biomass from wheat straw and date leaf inoculated with bacteria isolated from termite gut. Journal of Animal and Feed Sciences (ISI, IF: 0.90).

  22. Ayoub Azizi, Mazaher Hashemi, Afrooz Sharifi, 2018. Effects of different dietary levels of carrot pulp on in vitro gas production, nutrients digestibility and rumen fermentation . Animal Production Research.

سایر مقالات چاپ شده
پایان نامه ها
  1. تأثیرات ترتیب خوراک‌دهی و فرآوری غلات بر قابلیت هضم فیبر و فعالیت آنزیمهای هیدرولیتیک در محتویات کولون مادیان عربی (پریسا قربانی نژاد، پایان نامه کارشناسی ارشد).

  2. اثر افزودن پودر دانه رازیانه و زیره و مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر، جمعیت پروتوزوا و فعالیت آنزیمی شکمبه گوسفندان لری در شرایط آزمایشگاهی (صغرای درخشان نیا، پایان نامه کارشناسی ارشد).

  3. بررسی اثرات مکمل نمودن جیره بره پرواری با سطوح مختلف فورتید بر فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیر، هضم‌پذیری و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی (الهام کریمی، پایان نامه کارشناسی ارشد).

  4. تأثیر مکمل تغذیه‌ای بتائین بر غلظت خونی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در میش‌های آبستن (فاطمه یاراحمدی، پایان نامه کارشناسی ارشد).

  5. اثر نسبت علوفه به کنسانتره جیره و طول مدت زمان مصرف کنسانتره بر میزان تولید گاز، فراسنجههای تخمیر و فعالیت آنزیمهای میکروبی شکمبه در شرایط برون تنی (نسیم کاکی، پایان نامه کارشناسی ارشد).

  6. اثر مکمل نمودن جیره بره پرواری با مکمل silvafeed بر آزمون تولید گاز، فراسنجه‌های تخمیر و فعالیت آنزیمی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی (علی حیدری مجد، پایان نامه کارشناسی ارشد).

  7. اثر همزمانی خیساب مایع ذرت با منابع مختلف انرژی در تغذیه گوسفند در شرایط درون‌تنی و آزمایشگاهی (پارمیس زاهدی مقدم، پایان نامه دکتری تخصصی).

  8. اثر گیاه تشنه داری (Scrophularia striata Boiss) بر غلظت اسیدهای چرب فرار، آزمون تولید گاز آزمایشگاهی، فعالیت آنزیم‌های میکروبی و میکروبیولوژی روده بزرگ و پارامترهای مرتبط با سیستم ایمنی در خرگوش (زهرا شمسی بیرانوند، پایان نامه دکتری تخصصی).

  9. تأثیر سطح کنسانتره جیره و طول دوره پروار بر عملکرد رشد، رفتار تغذیه ای، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و متابولیتهای خونی بره های پرواری (مهری ارجمندی، پایان نامه دکتری تخصصی).

  10. بررسی اثرات پپتیدهای کوچک فورتیدC بر بازدهی استفاده از منابع کربوهیدراته جیره غذایی گاو شیری در شرایط برون‌تنی (آسیه شعبان زاده، پایان نامه کارشناسی ارشد).

  11. تأثیر پلیت آهسته رهش مس بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی میش های آبستن و بره های آنها (پروین نصر، پایان نامه کارشناسی ارشد)

شرکت در همایش ها، ارائه مقاله به صورت سخنرانی، پوستر و...
  1. مكمل سازي علوفه با سطوح مختلف كود طيور فرآوري شده با حرارت و اثر آن بر توازن نيتروژن در گوسفند مغاني. اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی (دانشگاه زنجان، 1390).

  2. اثر سطوح مختلف کود طیور فراوري شده بر مصرف اختیاري خوراك و قابلیت هضم ترکیب شیمیایی جیره در گوسفند. پنجمین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی غرب کشور (دانشگاه کردستان، 1390).

  3. تغييرات اندامهاي ضميمه‌ دستگاه گوارش جوجه‌هاي گوشتي در پاسخ به نسبتهاي مختلف پلي‌ساكاريدهاي غير نشاسته اي (محلول و نامحلول). چهارمین کنگره علوم دامی ایران (دانشگاه تهران، 1390).

  4. اثر نسبتهای مختلف پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته ای (محلول و نامحلول) بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی. چهارمین کنگره علوم دامی ایران، (دانشگاه تهران، 1390).

  5. تغذیه گاومیش و اکولوژی شکمبه آن. دومین همایش ملی گاومیش ایران (دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، 1388).

  6. اثر استفاده از خیساب ذرت بر عملکرد بره های نر پرواری. همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان (دانشگاه تبریز، 1391).

  7. اثر افزودن ملاس به جاي مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوري شده. همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان (دانشگاه تبریز، 1391).

  8. اثر کود مرغی فرآوري شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهاي خون بره هاي نر مغانی. همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان (دانشگاه تبریز، 1391).

  9. اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوري. همایش علمی و کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان (دانشگاه تبریز، 1391).

  10. ANIMAL SCIENCE DOCTORAL PROGRAMME - II WORKSHOP, at the “Instituto de Ciências Biomédicas de Abel Salazar, Universidade do Porto”, Portugal, 18th September, 2015.

  11. آرش آذرفر، زهرا امینی فرد، ایوب عزیزی، مظاهر هاشمی، 1397. تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه ای گیاه مورینگا (Moringa oleifera). هشتمین کنگره علوم دامی ایران.

  12. زهرا امینی فرد، علی کیانی، ایوب عزیزی، 1397. بررسی تاثیر پوست موز بر گوارش پذیری و فراسنجه های تخمیر شکمبه ای درگوسفند. هشتمین کنگره علوم دامی ایران.

  13. Arash Azarfar, Ayoub Azizi, Mazaher Hashemi, 2018. The evaluation of chemical composition of raw and processed camelina sativa seed in ruminant nutrition. Eighth Iranian Congress of Animal Sciences

  14. Arash Azarfar, Mazaher Hashemi, Ayoub Azizi, 2018. The effects of different processing methods of camelina seed on partitioning factor and microbial biomass production in vitro. Eighth Iranian Congress of Animal Sciences.

کتب منتشر شده
  1. اندازه گیری تانن در شاخ و برگ بوته ها و درختان (انتشارات نوربخش)

  2. کارایی دستگاه گوارش؛ عامل اساسی در تولیدات نشخوارکنندگان (انتشارات دانشگاه لرستان)

  3. اندازه گیری میزان تانن در پسماندهای کشاورزی (انتشارات دانشگاه لرستان)

افتخارات کسب شده
  1. فارغ التحصیل رتبه اول در مقطع دکتری تخصصی

پروژه ها و طرح های پژوهشی
  1. اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی بر قابلیت هضم و مصرف اختیاری خوراک در گوسفند

  2. اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوسفند پرواری

  3. اثر کاربرد سطوح مختلف کود مرغی عمل آوری شده در جیره غذایی گوساله پرواری

  4. اثر جایگزینی ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر بازدهی استفاده از کود مرغی فرآوری شده در گوسفند

  5. بررسي اثرات سطوح مختلف خیساب ذرت بر عملکرد و فراسنجه هاي خون و شکمبه بره هاي نر پرواري

  6. بررسی امکان بهبود ارزش غذایی برخی مواد لیگنوسلولزی با استفاده از باکتریهای همزیست دستگاه گوارش موریانه جهت تغذیه نشخوارکنندگان

  7. تعیین ترکیب شیمیایی سرشاخه هویج و برگ تربچه و اثر آنها بر فراسنجه‌های تولید گاز و تخمیر و گوارش‌پذیری مواد مغذی در نشخوارکنندگان در شرایط برون‌تنی

سوابق تدریس دانشگاهی و غیر دانشگاهی
  1. خوراک و خوراک دادن (مقطع کارشناسی علوم دامی)

  2. اصول تغذیه دام (مقطع کارشناسی علوم دامی و دکترای دامپزشکی)

  3. پرورش گوسفند (مقطع کارشناسی علوم دامی)

  4. پرورش دامهای گوشتی (مقطع کارشناسی علوم دامی)

  5. بهداشت و پرورش دام (مقطع دکترای دامپزشکی)

  6. تغذیه دام اختصاصی (مقطع دکترای دامپزشکی)

  7. بیوتکنولوژی در دامپروری (مقطع کارشناسی ارشد)

  8. شناخت و کاربرد وسایل آزمایشگاهی (مقطع کارشناسی ارشد)

  9. تغذیه نشخوارکنندگان (مقطع کارشناسی ارشد)

  10. افزودنی ها و عوامل ضد مغذی خوراک (مقطع کارشناسی ارشد)

  11. میکروبیولوژی شکمبه (مقطع دکترای تخصصی علوم دامی)

  12. بیوتکنولوژی در تغذیه (مقطع دکترای تخصصی علوم دامی)

  13. فنون و روشهای پژوهشی در تغذیه دام (مقطع دکترای تخصصی علوم دامی)

  14. زبان تخصصی (مقطع کارشناسی ارشد علوم دامی)

  15. سوابق اجرایی
    1. مسئول آزمایشگاه تغذیه دام تکمیلی گروه علوم دامی دانشگاه لرستان

    جزوات دانشگاهی
    علاقه مندی ها
    1. استفاده از ضایعات و پسماندهای کشاورزی در تغذیه دام و طیور

    2. افزودنی های خوراکی در تغذیه دام و طیور

    3. میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی شکمبه

    اطلاعات تکمیلی