اطلاعیه

اعلام تاریخ انتخاب واحد نیم سال دوم 1401

۱۴۰۱/۱۱/۱۷

به اطلاع می‌رساند انتخاب واحد نيمسال دوم 1401 از بامداد روز يكشنبه 16 بهمن‌ماه آغاز و 22 بهمن ماه پايان می‌يابد.

دانشجويان شهريه‌پرداز می‌بايست در زمان انتخاب واحد همه مبلغ شهريه (ثابت و متغير) را پرداخت کنند.

دانشجويان باید قبل از اخذ دروس انتخابی نسبت به پرداخت شهريه ثابت اقدام و سپس واحدهای مورد نظر خود را انتخاب نمايند تا مبلغ شهريه متغير در سيستم گلستان به آنها اعلام شود و پس از پرداخت مبلغ مذكور، دوباره انتخاب واحد خود را انجام دهند.

مسير انتخاب واحد در سيستم گلستان به شرح ذيل است:

آموزش---->>ثبت‌نام، ترميم و حذف اضطراری---->> ثبت‌نام اصلی (پردازش 12100).

قابل توجه دانشجويان مقطع تحصيلی كارشناسی برای نيمسال 10، كارشناسی ارشد نيمسال 6، دكتری تخصصی نيمسال 10 بايد در قسمت درخواست بررسي مشكلات آموزشی _ «درخواست تمديد»، درخواست تمديد سنوات را برای نيمسال 4012 ثبت نمايند و دانشجويان مقطع كارشناسی برای نيمسال 11 و بالاتر و كارشناسی ارشد نيمسال 7 و بالاتر و دكتری تخصصی برای نيمسال 11 جهت درخواست تمديد سنوات تحصيلی باید هم در سامانه گلستان_ پيشخوان خدمت_ درخواست بررسی مشكلات آموزشی_ساير موارد و هم در «سامانه سجاد»، درخواست خود را ثبت نمايند.

گفتنی است سامانه گلستان در بخش میز خدمت سایت اصلی دانشگاه لرستان قرار دارد.

آدرس تارنمای دانشگاه لرستان:

www.lu.ac.ir

۱۴۰۱/۱۱/۱۷ - ۰۸:۱۳