اطلاعیه

دعوت از نخبگان، اساتید، دانشجویان و صاحبان ایده برای شرکت در رویداد گفتاورد ملی نخبگان

۱۴۰۳/۰۳/۰۷

نخستین گفتاورد ملی نخبگان با شعار «نخبگان؛ حکمرانی دانش‌بنیان» توسط بنیاد ملی نخبگان و با هدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام مدیریت بنیاد نخبگان استان لرستان، تمامی افراد صاحب ایده که به نحوی می توانند برای چالش‌های کشور راه حل ارائه نمایند، مخاطب این رویداد هستند. گفتاورد، یک رویداد رقابتی است که شرکت‌‌کنندگان ایده‌های خود را در 5 محور اصلی؛ مالی و پولی، منابع طبیعی، امنیت غذایی، نظام سلامت و حکمرانی و سیاست‌گذاری ارائه می‌نمایند.

برگزیده‌ها در مرحله نیمه نهایی و مراحل بعدی عضو خانه نخبگان خواهند شد.

همچنین برگزیده‌های رقابت نهایی هم علاوه بر جایزه نقدی ده میلیارد ریالی، برای عملیاتی کردن ایده‌های خود ده میلیارد ریال نیز دریافت خواهند کرد.

از همه نخبگان، اساتید، دانشجویان، صاحبان اندیشه، افراد حاضر در دستگاه‌های اجرایی و هر فرد دیگری که فکر می‌کند برای چالش‌های کشور می‌تواند پاسخ‌های تحول آفرین پیشنهاد نماید، دعوت می‌شود در این گفتاورد ملی شرکت نموده و ایده های خود را تا تاریخ 28 خردادماه 1403 به آدرس اینترنتی زیر ارسال کنند:

۱۴۰۳/۰۳/۰۷ - ۱۳:۴۱