اطلاعیه

ثبت‌نام دانشجویان نوورود به‌صورت غیرحضوری/ از مراجعه حضوری خودداری کنید

۱۴۰۱/۰۶/۳۱

ثبت‌نام دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان به‌صورت غیرحضوری است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان اعلام کرده است ثبت‌نام دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان به صورت غیرحضوری است و این دانشجویان براساس اطلاعیه شماره 3 که در بخش اطلاعیه‌های تارنمای دانشگاه لرستان درج شده است بایستی ثبت‌نام غیرحضوری را انجام داده و مدارک خواسته شده در اطلاعیه را با پست پیشتاز به دانشگاه لرستان (آدرس در اطلاعیه نوشته شده است) ارسال کنند.

به دانشجویان نو ورود یادآوری می‌شود ثبت‌نام، کاملاً غیرحضوری است و از مراجعه حضوری به دانشگاه لرستان برای ثبت‌نام، خودداری کنند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان اعلام کرده است تاریخ آغاز کلاس‌های دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان، متعاقباً اعلام خواهد شد.

همچنین، مرجع رسمی و معتبر اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه لرستان، تارنمای این دانشگاه است.

آدرس تارنمای دانشگاه لرستان:

www.lu.ac.ir

۱۴۰۱/۰۶/۳۱ - ۲۰:۱۸