چگونگی ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان)

۱۴۰۱/۰۶/۲۹

چگونگی ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری بدون آزمون کارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان) سال تحصیلی 02_ 1401 دانشگاه لرستان اعلام شد.

به اطلاع متقاضیان کارشناسی ارشد بدون آزمون سال تحصیلی 02-1401 می‌رساند که نام‌های افراد در اطلاعیه «اسامی پذیرفته‌شدگان بدون آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته» در تارنمای دانشگاه لرستان، نگاشته شده است.

نامبردگان تا تاریخ 31 شهریورماه می بایست با وارد شدن در سامانه گلستان دانشگاه لرستان به نشانی (https://golestan.lu.ac.ir) اقدام به ثبت‌نام غیرحضوری نمایند.

پذیرفته‌شدگان استعداد درخشان می‌توانند از تاریخ 28 تا 31 شهریورماه 1401 با وارد شدن به سامانه گلستان لرستان، پذیرش غیرحضوری خود را تکمیل و حداکثر تا تاریخ 31 شهریورماه، مدارک خود را به مدیریت امور آموزشی دانشگاه ارسال کنند.

شناسه کاربری و گذرواژه برای ورود به سامانه گلستان به شرح ذیل است:

شناسه کاربری: کد ملی + u011

گذر واژه: کدملی.

تذکر1: یادآوری میشود فرایند ثبت‌نام و پذیرش مدارک مورد نیاز، دقیقاً همانند ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد با آزمون سال تحصیلی 02_ 1401 روزانه است که در اطلاعیه «تاریخ ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته» در بخش اطلاعیه‌های تارنمای دانشگاه لرستان به آدرس (https://www.lu.ac.ir/) نگاشته شده است.

تذکر 2: پذیرش‌شدگان می‌بایست فرم صلاحیت عمومی داوطلبان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی (پیوست است) را به همراه مدارک و مستندات نگاشته شده در فرم، تا حداکثر تاریخ 8 مهرماه 1401 ارسال کنند یا به‌صورت حضوری، تحویل دهند.

ارسال پستی یا تحویل حضوری:

الف) ارسال پستی به آدرس: لرستان_ خرم‌آباد_ کیلومتر 5 جاده تهران_ دانشگاه لرستان_ ساختمان مرکزی_ دبیرخانه مرکزی‌_ کد پستی 6815144316 _ دفتر امور استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان.

ب) تحویل حضوری با مراجعه به دفتر امور استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان به آدرس یاد شده (طبقه اول ساختمان مرکزی).

یادآوری: با توجه به اینکه پذیرش قطعی مشروط به تکمیل فرم صلاحیت عمومی است، عدم ارسال و تحویل فرم گزینش (صلاحیت عمومی) به منزله انصراف بوده و دفتر امور استعدادهای درخشان، هیچ‌گونه مسئولیتی در این زمینه ندارد.

برای تهیه و مشاهده فرم صلاحیت عمومی، بر روی فایل پیوست کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
فرم صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان)
اندازه فایل : 552.8 KB

۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - ۱۱:۴۰