اطلاعیه

چگونگی استفاده از سیستم اتوماسیون تغذیه

۱۴۰۱/۰۱/۲۴

اداره تغذیه دانشگاه لرستان در اطلاعیه‌ای، روش استفاده از سیستم اتوماسیون تغذیه را توضیح داده است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، توضیحات اداره تغذیه دانشگاه لرستان، به این شرح است:

ابتدا در صفحه جستجوگر کروم یا فایرفاکس، آدرس سایت اتوماسیون تغذیه را بایستی وارد کرد؛

به آدرس: (https://nd.lu.ac.ir )

سپس، نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز ورود را وارد کنید.

بعد از ورود به صفحه تغذیه بر روی منوی کاربری کلیک کرده و گزینه رزرو غذا را انتخاب کنید.

در مرحله‌ی بعدی، هفته موردنظر را انتخاب نمایید (به تاریخ روزها توجه کنید) و بر روی روزهای هفته کلیک کنید.

در صفحه‌ی باز شده برای رزرو غذا بر روی قسمت غذا کلیک کنید تا منوی غذایی برای شما، باز شود.

منوی غذایی شامل غذاهای سلف سرویس دانشگاه لرستان و غذاهای رستوران آزاد با نام «رستوران دیورسو» است.

دانشجویانی که تمایل به سرو غذا در سلف سرویس دانشگاه لرستان را ندارند می‌توانند منوی رستوران آزاد «دیورسو» را انتخاب کنند.

دانشجویان گرامی در قسمت بعدی، مکان سرو غذا را باید انتخاب کنند.

دانشجویانی که تمایل دارند ناهار خود را در سلف سرویس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، سرو کنند بایستی سلف سرویس سیب (برادران) و سف گیلاس (خواهران) را انتخاب نمایند و دانشجویانی که تمایل دارند ناهار خود را در سلف کمالوند سرو کنند بایستی سلف‌های زیتون (برادران) و ترنج (خواهران) را انتخاب نمایند.

همچنین دانشجویانی که منوی غذایی رستوران آزاد دیورسو را انتخاب کرده‌اند باید در سلف رستوران آزاد دیورسو، غذای خود را سرو کنند.

سرو شام نیز در خوابگاه‌های دولتی و خودگردان انجام می‌شود.

در مرحله‌ی پایانی، بر روی گزینه‌ی افزودن به سبد خرید کلیک کرده و سپس، تأیید نهایی سبد خرید را انتخاب کنید تا غذای شما، رزرو شود.

در ضمن اگر قصد لغو رزرو را دارید در قسمت سبد خرید بر روی گزینه‌ی منفی کلیک کرده و بعد از آن، تأیید نهایی سبد خرید را انتخاب کنید.

مبلغ یارانه‌ی پرداختی دانشگاه لرستان برای منوی غذایی رستوران آزاد دیورسو 16 هزار تومان برای هر غذاست.

رستوران آزاد دیورسو در جنب ایستگاه اتوبوس سایت مرکزی دانشگاه لرستان (کمالوند) قرار دارد.

به این نکته توجه شود:

دانشجویانی که منوی غذایی دیورسو را انتخاب کرده‌‌اند باید در سلف سرویس رستوران آزاد دیورسو، غذای خود را تهیه کنند.

۱۴۰۱/۰۱/۲۴ - ۱۲:۱۲