کلاس‌های دانشگاه لرستان از 14 فروردین حضوری می‌شوند

۱۴۰۱/۰۱/۰۶

کلیه کلاس‌های دانشگاه لرستان در همه‌ی مقاطع تحصیلی از تاریخ 14 فروردین‌ماه 1401 به‌صورت کاملاً حضوری برگزار می‌شوند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و با استناد به رویکرد ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و جلسه‌ی شورای دانشگاه لرستان (جلسه‌ی مورخ 6 فروردین‌ماه 1401)، کلیه‌ی کلاس‌های دانشگاه لرستان در همه مقاطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا) از تاریخ 14 فروردین‌ماه 1401 به صورت کاملاً حضوری برگزار خواهند شد.

تارنمای رسمی دانشگاه لرستان (www.lu.ac.ir ) تنها مرجع رسمی اخبار، اطلاعیه‌ها و رویدادهای دانشگاه لرستان است و سامانه‌ی جامع آموزش( سامانه‌‌ی گلستان) نیز از تارنمای رسمی دانشگاه لرستان (ذیل بخش میز خدمت)، قابل دسترسی است.

تاریخ اطلاعیه: شنبه، 6 فروردین‌ماه 1401.

۱۴۰۱/۰۱/۰۶ - ۱۴:۲۱