اعلام زمان آغاز آموزش حضوری کلاس‌های دکترا

۱۴۰۰/۰۸/۳۰

از روز شنبه، 6 آذرماه 1400 همه‌ی جلسات درس دوره‌های دکترا تخصصی (Ph.D) دانشگاه لرستان، به صورت آموزش حضوری برگزار می‌شوند.

در متن اطلاعیه صادر شده توسط معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان خطاب به رؤسای دانشکده‌ها و معاونان آموزشی دانشکده‌های دانشگاه لرستان، آمده است:

پیرو ابلاغیه شماره 163500 / 2  مورخ 17 مهرماه 1400 معاون محترم آموزشی وزارت عتف و مستند به مصوبه جلسه مورخ 10 مهرماه 1400 ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر لزوم ازسرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن، براساس مصوبه جلسه مورخ 30 آبان‌ماه 1400 هیئت رئیسه محترم دانشگاه لرستان، مقتضی است دستور فرمایند از تاریخ شنبه 6 آذرماه 1400 ، کلیه جلسات درس دوره‌های دکترا تخصصی (Ph.D) دانشگاه لرستان، به صورت آموزش حضوری و با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شوند.

همچنین، ضرورت دارد برای متقاضیان استفاده از خوابگاه، هماهنگی‌های لازم با معاونت محترم دانشجویی دانشگاه لرستان صورت گیرد.

۱۴۰۰/۰۸/۳۰ - ۰۰:۰۰