اطلاعیه دفتر استعدادهای درخشان مختص ورودی های جدید بدون آزمون

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان اطلاعیه ای به شرح ذیل منتشر کرد.

1-دانشجویان پذیرفته شده از طریق استعداد درخشان(پذیرش بدون آزمون) سال تحصیلی 401-400 برای اطلاع از برنامه درسی خود و تکمیل اطلاعات شناسنامه ای، وارد سامانه گلستان با شناسه کاربری(شماره دانشجویی) و گذرواژه(کدملی) شوند.

2-برای ورود به کلاس مجازی از شنبه با همان شناسه و گذر واژه می توانند وارد سامانه آموزش مجازی (ویانا) شوند. سامانه آموزش مجازی ویانا و راهنمای آن در بخش میز خدمت پرتال دانشگاه گنجانده شده است

3- دانشجوی پذیرفته شده از طریق بدون آزمون(استعداد درخشان)، مشمول قوانین و مقررات دانشجوی روزانه می شود. در صورت انصراف سریعا تا 15/8/1400 انصراف خود را به دفتر استعدادهای درخشان (06633120341) اعلام تا از سامانه مربوطه در سایت سازمان سنجش حذف شوند.

یادآوری : پذیرش افراد یاد شده، پس از تایید فنی و صلاحیت عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، قطعی خواهد شد.

۱۴۰۰/۰۸/۱۲ - ۰۰:۰۰