ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته بدون آزمون استعدادهای درخشان

۱۳۹۹/۰۸/۱۰

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ناپیوسته بدون آزمون (استعدادهای درخشان) سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه لرستان
پذیرفته شدگان می بایست مراحل زیر انجام دهند:
1_ ورود به سایت دانشگاه لرستان به آدرس:lu.ac.ir
2_ مشاهده و بارگذاری" اطلاعیه پذیرش ثبت نام کارشناسی ارشد ناپیوسته" و انجام کلیه اقدامات و مستندات همانند دانشجویان پذیرفته شده کارشناسی ارشد ناپیوسته با آزمون (تکمیل فرمها و مدارک)
3_ تکمیل فرم صلاحیت عمومی(پیوست می باشد) و تهیه مدارک در یک پاکت(روی پاکت نوشته شود:مربوط به صلاحیت عمومی)
4_ ارسال مدارک خواسته شده ( الف: مدارک مورد نیاز بند2 و ب: مدارک و فرم صلاحیت عمومی در بند3) در یک پاکت (هر دو در یک پاکت) به آدرس نگاشته شده در همان اطلاعیه.
یادآوری: جهت ورود به سامانه گلستان دانشگاه لرستان(golestan.lu.ac.ir) در قسمت شناسه کاربری عبارت (کدملی m991 ) و در قسمت گذرواژه (کدملی) را وارد نمایید.
مثال:
 شناسه کاربری(m9914062233859)
گذرواژه (4062233859)
در صورت داشتن هرگونه پرسش با شماره تلفن ۰۶۶۳۳۱۲۰۳۴۱ تماس بگیرید.
برای مشاهده و دریافت فرم صلاحیت عمومی بر روی فایل پیوست در پایین همین صفحه، کلیک نمایید:

۱۳۹۹/۰۸/۱۰ - ۰۰:۰۰