تاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های با آزمون سراسری سال 99 دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۸/۱۰

با آرزوی توفيق برای داوطلبان گرامی پذیرفته شده در آزمون سراسری سال 1399 (رشته های با آزمون) و با اميد به‌ اينكه‌ پذيرفته‌شدگان‌ اين‌ آزمون‌ در سنگرهای علم و ايمان، پاسدارانی شايسته برای حفاظت از حريم اين ديار و تداوم‌ بخش‌ دستاوردهای انقلاب‌ اسلامی در دانشگاهها و موسسات‌ آموزش‌ عالی باشند، بدين‌وسيله تاريخ ثبت‌ نام از پذيرفته‌شدگان در دانشگاه لرستان و مدارك‌ لازم‌ برای ثبت‌نام‌، به شرح ذیل اعلام می شود:

ثبت نام غیرحضوری به صورت اینترنتی از طریق سامانه  https://golestan.lu.ac.ir   (فقط با مرورگر IEنسخه 10 و بالاتر) در روزهای دوشنبه مورخ 12 آبان ماه 99  تا شنبه مورخ 17 آبان ماه 99 انجام خواهد گرفت.

اخذ پرینت ثبت نام غیرحضوری و ارسال آن به همراه سایر مدارک ثبت نام با پست پیشتاز، الزامی است.

تذکر مهم: انجام ثبت نام الکترونیکی غیرحضوری به منزله پذیرش نهایی دانشجو نبوده و ثبت نام قطعی پذیرفته شدگان پس از ارسال پستی مدارک (صرفاً با پست پیشتاز) در زمان مقرر و تأیید اطلاعات توسط مدیریت امور آموزشی دانشگاه خواهد بود.

عدم ارسال پستی مدارک در موعد مقرر به منزلۀ انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

تاکید می شود در مراحل ثبت نام، امکان مراجعه حضوری وجود ندارد.

برای مشاهده متن کامل اطلاعیه، بر روی فایل پیوست کلیک کنید:

۱۳۹۹/۰۸/۱۰ - ۰۰:۰۰