اطلاعیه

۱۳۹۹/۰۲/۰۲

متن اطلاعیه جدید معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان درباره چگونگی فعالیت کاری از شنبه 6 اردیبهشت 99:

معاونان، مدیران واحدها و رؤسای دانشکده ها و مراکز اقماری دانشگاه لرستان

با سلام و تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان؛

احتراماً در راستای سیاست های کلی ستاد ملی کرونا و جهت مقابله با بیماری مذکور، وضعیت فعالیتهای دانشگاه از روز شنبه 6 اردیبهشت ماه سال جاری تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل است:

1_ کلاسهای آموزشی دانشگاه لرستان کما فی السابق به صورت الکترونیکی بوده و هر گونه تغییر در آن از طریق معاونت محترم آموزشی دانشگاه لرستان، اطلاع رسانی خواهد شد.

2_ فعالیت کلیه کارکنان شاغل در بخش های ستادی و سازمان مرکزی دانشگاه از ساعت 8 صبح لغایت 12/30 دقیقه خواهد بود.

3_ فعالیت کارکنان در دانشکده ها به صورت شیفت بندی در قالب یک روز کار و یک روز استراحت بوده به نحوی که فعالیت هیچ کدام از واحدهای دانشکده ها نبایستی با اختلال مواجهه شود.

4_ رؤسای محترم دانشکده ها و مراکز اقماری می بایست لیست کارکنان را در قالب شیفت های کاری به مدیریت اداری دانشگاه اعلام نمایند.

در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم جدیدی توسط ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا که سبب تغییر در برنامه مذکور شود متعاقباً اطلاع رسانی به همکاران صورت خواهد گرفت.

۱۳۹۹/۰۲/۰۲ - ۰۰:۰۰