ادامه آموزش مجازی و عدم مراجعه دانشجویان به دانشگاه لرستان تا اطلاع ثانوی

۱۳۹۹/۰۱/۱۲

متن اطلاعیه شماره 2 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان:

با آرزوی سلامتی و تندرستی؛ به استحضار کلیه اساتید و دانشجویان دانشگاه لرستان می‌رساند با توجه به اعلام ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در حال حاضر امکان بازگشایی کلاس‌های حضوری و استفاده دانشجویان از خوابگاه وجود ندارد.

زمان بازگشایی و حضور دانشجویان در دانشگاه پس از اعلام ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، متعاقباً به آگاهی خواهد رسید.

بدیهی است حضور و برگزاری منظم برنامه‌های دروس در سامانه آموزش مجازی دانشگاه، الزامی بوده و کماکان ادامه خواهد یافت.

لازم است اساتید محترم و دانشجویان عزیز، به ترتیب نسبت به برگزاری و حضور در کلاس‌های خود از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه اقدام نمایند.

بدیهی است گزارش سامانه آموزش مجازی دانشگاه برای بررسی برگزاری کلاس‌ها و محاسبات مربوط به آن، ملاک عمل خواهد بود.

لذا از عزیزان تقاضا می‌شود دروس خود را صرفاً از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه به آدرس:  http://vc.lu.ac.ir   پیگیری نمایند.

۱۳۹۹/۰۱/۱۲ - ۰۰:۰۰