اطلاعیه استخدام بانک تجارت (ویژه دانش آموختگان تعدادی از دانشگاه های کشور)

۱۳۹۸/۱۲/۱۲

بانک تجارت با استعانت از خداوند متعال در نظر دارد به منظور تکمیل کادر اجرایی و تخصصی در حوزه حقوقی براساس ضوابط، مقررات و آیین نامه استخدامی بانک، تعداد محدودی نیرو در استان لرستان از بین متقاضیان  آقا واجد شرایط ذیل، فارغ التحصیلان روزانه از دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه اصفهان، دانشگاه تبریز، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان (تبریز)، دانشگاه ارومیه، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه لرستان، دانشگاه سمنان، دانشگاه شیراز، دانشگاه گلستان، دانشگاه کردستان، دانشگاه هرمزگان، دانشگاه بوعلی سینا همدان، دانشگاه یزد، دانشگاه مازندران در مقطع تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس در رشته و گرایشهای مورد نیاز پس از کسب موفقیت در مصاحبه تخصصی، آزمون روانشناختی، گزینش و معاینات پزشکی با انعقاد قرارداد کار با مدت معین و بیمه درمان و صندوق بازنشستگی سازمان تأمین اجتماعی، استخدام نماید.

شرایط:

1_ حداکثر سن در مقطع تحصیلی لیسانس 28 سال (متولدین 1370 به بعد) و در مقطع تحصیلی فوق لیسانس 32 سال (متولدین 1366 به بعد).

2_ حداقل معدل 17 تمام.

3_ عدم اشتغال به حرفه وکالت (چنانچه متقاضی دارای پروانه اشتغال به حرفه وکالت باشد می بایست بدواً نسبت به تودیع پروانه مذکور اقدام نماید).

4_ بومی استان صرفاً لرستان (دارا بودن یکی از شرایط: الف _ محل تولد استان مورد تقاضا باشد. ب_ یک مقطع تحصیلی از دوران تحصیل (حداقل چهار سال به صورت متوالی) در استان مورد تقاضا باشد. ج_ با ارائه مدرک معتبر سند مالکیت و یا اجاره نامه با کد رهگیری حداقل به مدت سه سال پیوسته ساکن استان مورد تقاضا باشد).

رشته و گرایش های مورد نیاز:

1_ مقطع تحصیلی کارشناسی: حقوق. 2_  مقطع کارشناسی ارشد: حقوق خصوصی، حقوق جزا. 3_ داوطلبان استخدامی در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد ملزم به داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته حقوق هستند.

شایان توجه است از آنجا که دعوت از متقاضیان با درنظر گرفتن بالاترین معدل و بررسی سوابق علمی و مهارتهای تخصصی مورد نیاز بانک، به عمل می آید لذا مقتضی است داوطلبان نسبت به ارسال رزومه کامل و دقیق به همراه مدارک شامل: تصویر شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی، کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، به آدرس ایمیل: barnamerizi@tejaratbank.ir اقدام نمایند.

مدیریت امور سرمایه های انسانی بانک تجارت _ اداره برنامه ریزی و تأمین سرمایه های انسانی.

۱۳۹۸/۱۲/۱۲ - ۰۰:۰۰