اطلاعیه

اطلاعیه تعطیلی کلاس‌های دانشگاه لرستان تا پایان اسفندماه 98/ بخش اداری (کارکنان) تعطیل نیست

۱۳۹۸/۱۲/۰۷

.

با تصویب هیئت رئیسه دانشگاه لرستان و در راستای تقویت اقدامات برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، فعالیت‌های آموزشی دانشگاه لرستان تا پایان اسفندماه 98 تعطیل شدند.

بخش اداری (کارکنان) دانشگاه لرستان، تعطیل نیست.

متن کامل اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان به این شرح است:

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی دانشگاه لرستان می‌رساند با توجه به مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه در خصوص تعطیلی فعالیت‌های آموزشی تا پایان اسفندماه 98، وضعیت برگزاری کلاس‌های جبرانی و تقویم جدید آموزشی دانشگاه در اولین جلسه شورای آموزشی دانشگاه، اعلام خواهد شد.

بدیهی است برگزاری جلسات دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی تا پایان اسفندماه 98 لغو می‌شود.

دانشجویانی که در سامانه گلستان درخواست دفاع مصوب دارند، دفاع آنان پس از تعطیلات نوروز، در اولین زمان ممکن با هماهنگی دانشکده مربوطه، برگزار خواهد شد.

در ضمن، مقرر شد فراغت از تحصیل این دسته از دانشجویان (از نظر سنوات و شهریه)، به منزله دفاع در اسفندماه 98 لحاظ شود.

۱۳۹۸/۱۲/۰۷ - ۰۰:۰۰