تعطیلی کلاس های مراکز آموزش عالی استان لرستان/ بخش اداری (کارکنان) تعطیل نیست

۱۳۹۸/۱۲/۰۴

با استناد به مصوبات جلسه ستاد پيشگيری، هماهنگی و فرماندهی عمليات پاسخ به بحران استان لرستان که ساعت ۱۹ روز شنبه 3 اسفندماه 98 به ریاست استاندار محترم تشکیل شد.

کلیه مقاطع  تحصیلی دانش آموزان در دو شیفت صبح و عصر و کلیه مراکز آموزش عالی استان لرستان به شرح ذیل، تعطیل اعلام می شوند:

با توجه به اینکه مدارس و مراکز آموزش عالی جهت انتخابات مورد استفاده قرار گرفته اند، روز یکشنبه مورخ ۴ اسفندماه جهت نظافت و ضد عفونی تعطیل میگردند.

همچنین با توجه به اخطاریه های هواشناسی و پیش بینی وقوع سیل در  استان، روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (۵ ،۶ و ۷  اسفندماه) کلیه مقاطع تحصیلی و مراکز آموزش عالی نیز  تعطیل اعلام می شوند (اداره کل مدیریت بحران استانداری لرستان).

توضیح روابط عمومی دانشگاه لرستان:

به اطلاع می رساند بخش کارکنان دانشگاه لرستان، تعطیل نیست و مصوبه تعطیلی، فعلاً فقط شامل کلاس های دانشگاه می شود. تصمیمات در این خصوص، متعاقباً اطلاع رسانی خواهند شد.

۱۳۹۸/۱۲/۰۴ - ۰۰:۰۰