اطلاعیه

فراخوان شرکت در نخستین رویداد «استارتاپ ویکند» کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان

۱۳۹۸/۱۱/۰۷

نخستین رویداد «استارتاپ ویکند» کمیته امداد امام خمینی (ره) استان لرستان، با همکاری و میزبانی دانشگاه لرستان برگزار می شود.

این رویداد در زمینه های کشاورزی، گردشگری و فناوری اطلاعات، برگزار می شود.

مهلت ثبت نام در رویداد، از تاریخ 1 تا 14 بهمن ماه 98 است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای رویداد، مراجعه کنند.

آدرس تارنما ( مراجعه به بخش تقویم رویدادهای استانی):

www.emdad-event.ir

همچنین، یکی از راههای ثبت نام، مراجعه حضوری به ادارات کمیته امداد هر شهرستان است.

این رویداد، قرار است با همکاری دانشگاه لرستان و سایر دانشگاهها و ادارات استان از 14 تا 16 اسفندماه امسال، به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شود.

استارتاپ ویکند (Startup Weekend) یک رویداد بین المللی است که در بیش از 100 کشور دنیا، برگزار می شود.

در این رویداد، ایده های خلاقانه که قابلیت اجرایی داشته باشند در جهت تقویت و گسترش کارآفرینی، ارائه می شوند.

حمایت از ایده های جدید و رسیدن ایده به مرحله اجرا، کارآفرینی و تولید ثروت، از جمله اهداف مهم برگزاری «رویدادهای استارتاپی» است.

این رویداد، فرصتی است برای شناسایی جوانان و دانشجویان خلاق و ایده پرداز تا ایده های نو و کاربردی خود را مطرح کرده و مورد حمایت قرار گیرند.

۱۳۹۸/۱۱/۰۷ - ۰۰:۰۰