فراخوان شرکت دانشجویان دختر در طرح ملی کمند

۱۳۹۸/۱۰/۲۳

طرح ملی کمند (رویداد کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر)، با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، با محوریت توانمندسازی دختران دانشجو و حمایت از ایده ها و طرح های نوآورانه آنها برای اولین بار در تعدادی از دانشگاه های کشور اجرا می شود و هدف از برگزاری آن، آشنایی دانشجویان با مفاهیم کار، مهارت آموزی و کارآفرینی، ایجاد ارتباط بین دانشجویان و شرکتهای دانش بنیان و ایجاد فضای بانشاط در بین دانشجویان است.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز با همکاری سایر دانشگاههای استان لرستان، این طرح ملی را بهمن و اسفندماه امسال، برگزار می کند.

دانشجویان دختر دانشگاه لرستان میتوانند برای شرکت در این طرح ملی، به مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان مراجعه نمایند.

محورهای ارسال آثار: صنایع دستی، تولیدات غذایی و خوراکی، تکنولوژی و مهندسی، پوشاک، دوخت، طراحی پارچه و لباس، گرافیک و طراحی، محیط زیست.

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه طرح کمند، واقع در دانشگاه لرستان: از 15 دی تا 15 بهمن ماه 98.

۱۳۹۸/۱۰/۲۳ - ۰۰:۰۰