اطلاعیه

اولین نشست بررسی علل سیل لرستان برگزار می شود

۱۳۹۸/۰۲/۰۳

شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان برگزار میکند:

اولین نشست هم اندیشی با موضوع: «بررسی علل وقوع سیل در استان لرستان، پیامدهای ناشی از آن و ارائه راهکارها»، در تاریخ شنبه 7 اردیبهشت ماه 98 از ساعت 10 و 30 دقیقه تا 13 در سالن کنفرانس شهید سیدسعید میربهرسی دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار میشود.

هدف از برگزاری نشست: جمع آوری نظرات متخصصان و صاحب نظران دانشگاه لرستان درباره سیل اخیر استان لرستان.

باتوجه به اینکه در نظر است همه نظرات عزیزان، پس از جمع بندی، به نام خود آنان منتشر شود و همچنین در اختیار سازمانهای متولی قرار گیرد، لذا خواهشمندیم افراد صاحب نظر، دیدگاههای خود را در قالب یک فایل وُرد، قبل از برگزاری جلسه، تا تاریخ 5 اردیبهشت 98 به آدرس: Hashemi.p@lu.ac.ir  ایمیل، نمایند.

بدیهی است در جلسه، به دوستانی که نظرات خود را ارسال نموده باشند وقت لازم داده خواهد شد تا نظرات خود را مطرح کرده و درباره آن، بحثهای لازم، صورت گیرد.

در نهایت، نظرات و دیدگاهها، جمع بندی شده و در اختیار سازمانهای ذیربط قرار خواهد گرفت.

۱۳۹۸/۰۲/۰۳ - ۰۰:۰۰