اطلاعیه

اطلاعیه برگزاری سه کارگاه آموزشی (مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان)

۱۳۹۷/۱۲/۰۵

مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، سه کارگاه آموزشی را برگزار می کند.

این کارگاهها به صورت رایگان برگزار و به شرکت کنندگان نیز گواهینامه پایان دوره اعطا می شود.

دانشجویان و علاقه مندان به شرکت در این کارگاهها میتوانند با شماره تلفن: 33120066 (واحد مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان)، آقای محمدی، تماس حاصل فرمایند.

اسامی کارگاهها و تاریخهای برگزاری:

1_ کارگاه آموزشی «ترفندهای فیلمسازی با موبایل»، مدرس: آقای عرفان فکری، مجری شبکه 3 سیما، روز دوشنبه،6 اسفندماه 97، از ساعت 8 تا 16 در سالن جلسات دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان.

2_ کارگاه آموزشی «آموزش مقدماتی فتوگرامتری هوایی بردکوتاه» (پهباد)، مدرس: خانم سحر برازمند، دانشجوی دکترای کشاورزی، روز سه شنبه، 7 اسفندماه 97، از ساعت 8 تا 16، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان.

3_ کارگاه آموزشی «آشنایی با مبانی کارآفرینی و کسب و کارهای کارآفرینانه»، مدرس: خانم مهشید حمزه یی تهرانی، دانشجوی دکترای کارآفرینی، روز یکشنبه، 12 اسفندماه 97، از ساعت 11 تا 16، سالن جلسات دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان.

هدف از برگزاری اینگونه کارگاهها، تقویت مهارت آموزی در بین دانشجویان است.

۱۳۹۷/۱۲/۰۵ - ۰۰:۰۰