اطلاعیه

دبیر اجرایی دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی: برگزاری همایش‌های بین‌المللی باعث افزایش ارتباطات بین دانشگاه‌ها می‌شود

۱۳۹۷/۰۹/۰۶

دبیر اجرایی دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی، گفت:«برگزاری همایش‌های بین‌المللی، باعث تقویت ارتباطات بین دانشگاه‌ها می‌شود».

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، در جلسه‌ی کمیته اجرایی دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی که صبح روز سه‌شنبه، 6 آذرماه، در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، تصریح کرد:«تراز بین‌المللی شدن دانشگاه لرستان را باید تقویت کنیم».

وی افزود:«برگزاری اینگونه همایش‌های بین‌المللی، به معرفی هرچه بهتر دانشگاه لرستان و همچنین، معرفی ظرفیت‌های علمی استان لرستان، کمک خواهد نمود».

دبیر اجرایی دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی اظهار داشت:«بین‌المللی شدن یک دانشگاه، مستلزم آن است که ارتباطات بین‌المللی دانشگاه تقویت شود و خوشبختانه اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان در این راستا انجام شده است».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، از حمایت‌های رئیس دانشگاه لرستان _ دکتر عزیزی _ در رابطه با برگزاری اینگونه همایش‌های بین‌المللی، تقدیر و تشکر کرد.

در این جلسه، اعضای کمیته اجرایی دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی، دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود را در راستای هرچه بهتر برگزار شدن این همایش، بیان نمودند.

قرار است هفتم اسفندماه امسال، دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی _ بنیاد بین‌المللی غدیر و دانشگاه لرستان _ به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شود.

ادارات و دستگاههای اجرایی و فرهنگی استان لرستان نیز در برگزاری این همایش، همکاری خواهند نمود.

همایش شامل دو کمیته اجرایی و علمی است.

این همایش، با عنوان موضوعی «امام علی (ع)، اقتصاد و جامعه»، برگزار خواهد شود.

مهلت ارسال مقالات به این همایش، تا دهم دی‌ماه امسال است.

علاقه‌مندان می‌توانند به تارنمای اینترنتی همایش مراجعه فرمایند.

بر روی آدرس اینترنتی زیر کلیک فرمایید. (دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی)

http://sirehalavi.lu.ac.ir /

۱۳۹۷/۰۹/۰۶ - ۰۰:۰۰