حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

۱۳۹۷/۰۸/۱۳

رئیس، معاونان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه لرستان، در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شرکت کردند.

راهپیمایی روز ملی مبارز با استکبار جهانی (یوم‌الله 13 آبان)، ساعت 10 صبح روز یکشنبه 13 آبان‌ماه از میدان شهدای خرم‌آباد شروع شد و تا مصلای الغدیر خرم‌آباد، ادامه داشت.

در این راهپیمایی، اقشار مختلف مردم، از جمله دانشگاهیان دانشگاه لرستان، شرکت کردند و با شعارهای ضد استکبار جهانی، بار دیگر بر تداوم مبارزه با استکبار جهانی و شیطان بزرگ (آمریکا)، تأکید کردند.

گفتنی است در چنین روزی، سه رویداد مهم در تاریخ سیاسی معاصر ایران، رخ داده است:

_ سالروز تبعید رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، در سال 43.

_ سالروز تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ (آمریکا)، در سال 58، به‌دست دانشجویان.

_ سالروز شهادت جمعی از دانش‌آموزان شرکت‌کننده در تظاهرات ضد ستم‌شاهی در سال 57  و نام‌گذاری این روز به نام «روز دانش‌آموز».

عکاس: علی نظری

۱۳۹۷/۰۸/۱۳ - ۰۰:۰۰