اطلاعیه

دعوت از دانشگاهیان لرستان برای حضور حداکثری در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی+ اعلام ساعت و محل شروع راهپیمایی

۱۳۹۷/۰۸/۱۲

13 آبان‌ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.

در چنین روزی، سه رویداد مهم در تاریخ سیاسی معاصر ایران، رخ داده است:

_ سالروز تبعید رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، در سال 43.

_ سالروز تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ (آمریکا)، در سال 58، به‌دست دانشجویان.

_ سالروز شهادت جمعی از دانش‌آموزان شرکت‌کننده در تظاهرات ضد ستم‌شاهی در سال 57  و نام‌گذاری این روز به نام «روز دانش‌آموز».

تقارن این سه رویداد مهم در یک روز، گواه اهمیت حضور در راهپیمایی 13 آبان‌ است.

بدین‌وسیله، از همه‌ی اقشار مردم، به‌ویژه جامعه‌ی دانشگاهی استان لرستان، دعوت می‌شود همچون سال‌های قبل، در راهپیمایی 13 آبان‌، حضور حداکثری و باشکوه داشته باشند.

همچنین، به اطلاع دانشگاهیان می‌رساند محل شروع راهپیمایی باشکوه 13 آبان (روز ملی مبارزه با استکبار جهانی)، روبه‌روی حوزه علمیه فاطمیه (س) _ میدان شهدای خرم‌آباد _ رأس ساعت 10 صبح است.

زمان حرکت سرویس‌ها: 9 صبح، روبه‌روی اداره نقلیه دانشگاه لرستان.

روابط عمومی دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۸/۱۲ - ۰۰:۰۰