اطلاعیه

تأکید بر حضور حداکثری دانشگاهیان لرستان در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

۱۳۹۷/۰۸/۰۸

در نشست شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های لرستان، بر حضور باشکوه و حداکثری دانشگاهیان استان در راهپیمایی 13 آبان‌، تأکید شد.

13 آبان‌ماه، سالروز تبعید رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) ـ  در سال 43 ـ همچنین، سالروز تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ (آمریکا)، در سال 58 ، و نیز، روز دانش‌آموز است (سالروز شهادت جمعی از دانش‌آموزان شرکت‌کننده در تظاهرات ضد ستم‌شاهی 13 آبان‌ماه 57).

13 آبان، به‌عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»، نام‌گذاری شده است.

نشست شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های لرستان، ظهر روز سه‌شنبه، 8 آبان‌ماه، در محل دفتر کار معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، و با حضور مدیران و مسئولان فرهنگی دانشگاه‌های استان، برگزار شد.

حاضران در جلسه، نقطه‌نظرات خود را، در راستای «حضور حداکثری» جامعه‌ی دانشگاهی استان در راهپیمایی 13 آبان‌ماه، بیان نمودند.

فضاسازی و تبلیغات محیطی گسترده‌ی دانشگاهی، برای تشویق و ترغیب هرچه بیشتر دانشگاهیان، در جهت «حضور حداکثری» در راهپیمایی «روز مبارزه با استکبار جهانی»، مورد تأکید قرار گرفت.

همچنین، در این جلسه، صدور بیانیه‌ی مشترک توسط دانشگاهیان استان، مورد تصویب، و توافق شد شعار امسال دانشگاهیان برای راهپیمایی 13 آبان، «هیهات من الذله یعنی چهل سال افتخار، آزادگی و نه به استکبار» باشد، و در بنرها، این شعار، مورد استفاده قرار گیرد.

بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های تشکل‌ها، انجمن‌ها، کانون‌ها و نشریات دانشجویی نیز در جهت «حضور حداکثری» دانشجویان در راهپیمایی 13آبان‌، تأکید شد.

۱۳۹۷/۰۸/۰۸ - ۰۰:۰۰