برگزاری کارگاه آموزشی روش های نوین در بررسی تنوع زیستی حشرات

۱۳۹۷/۰۶/۱۹

کارگاه آموزشی روش های نوین در بررسی تنوع زیستی حشرات (Modern Methods of Investigation of Insect Biodiversity ) توسط   Dr. Oldrich Nedvedو Dr. Derya Sanal از اعضای هیئت علمی دانشگاه South Bohemia  کشور جمهوری چک با همکاری دانشکده کشاورزی و گروه همکاریهای علمی بین الملل دانشگاه لرستان مورخ 07/07/1397 ساعت 9-12 در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار می گردد.

جهت ثبت نام در کارگاه مذکور لطفا نام و نام خانوادگی و سازمان مربوطه را در فرم زیر ثبت کنید (هر نفر جداگانه فرم مربوطه را تکمیل نماید و مبلغ را بصورت جداگانه واریز کند). همچنین تصویر مبلغ ثبت نام را نیز بصورت فایل jpg در انتهای فرم آپلود بفرمایید (تصویر مبلغ واریزی بصورت فیش واریزی در بانک و یا تصویر انتقال اینترتی می تواند باشد).

مبلغ ثبت نام برای هر نفر 1000000 ریال (یک میلیون ریال) به شماره حساب 2709043822 به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه می باشد.
در انتهای کارگاه گواهی حضور به اشخاص ثبت نام کننده داده خواهد شد.

آخرین مهلت ثبت نام در کارگاه 20 شهریور ماه 1397 می باشد.

در صورت داشتن هرگونه سوال با تلفن 09160858312 آقای امیر بیرانوند دبیر اجرایی کارگاه تماس حاصل فرمایید.

ثبت نام در کارگاه

۱۳۹۷/۰۶/۱۹ - ۰۰:۰۰