فراخوان ارسال آثار (جشنواره ملی مهدویت)

۱۳۹۷/۰۶/۱۷

دبیر همایش ملی مهدویت، علی حسینی گفت: «جشنواره ملی مهدویت به همت جهاد دانشگاهی واحد استان قم و مشارکت بخشها و مراکز حوزوی، دانشگاهی، فرهنگی مهدوی ملی و استانی، برگزار می‌شود».

وی افزود: «هدف این جشنواره، توسعه، ترویج و تعمیق باور متعالی مهدویت در بین آحاد مختلف جامعه و همچنین، حضور فعالانه در عرصه پاسخ به شبهات و فرهنگ‌سازی در این زمینه است».

حسینی اظهار کرد: «این جشنواره شامل بخش‌های پژوهشی (ویژه همایش دکترین مهدویت)، ادبی، فرهنگی، هنری، رسانه، کتابخوانی و فضای مجازی است».

گفتنی است ۱۵ آبان‌ماه، آخرین مهلت ارسال آثار جشنواره است که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از طریق سایت جشنواره به نشانیwww.mahdaviatfest.ir ، پیام‌رسانهای سروش و ایتا به نشانی mahdaviatfest@  و دبیرخانه جشنواره ملی مهدویت به آدرس قم، صفا شهر، کوچه‌ی جهاد دانشگاهی، پلاک ۳۲ ، صندوق پستی ۱۶۱-۳۷۱۸۵ ارسال نمایند.

۱۳۹۷/۰۶/۱۷ - ۰۰:۰۰