فراخوان دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

۱۳۹۷/۰۵/۲۳

دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان (صاحبان ایده‌های فناور در حوزه علوم پایه)، در تاریخ 7 آذرماه 97 برگزار می‌شود.

به اطلاع ایده‌پردازان می‌رساند با همکاری و حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی، بنیاد حامیان دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، و با هدف رونق‌بخشیدن به فضای ابتکار و انگیزه‌بخشیدن به جوانان و شناسایی ایده‌های نو و برگزیده و تسهیل مسیر حرکت آنها به منظور رسیدن به محصولی دانش‌بنیان و تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود با مراجعه به سامانه جشنواره به آدرس ysa-persia.com  نسبت به ثبت ايده‌ی خود اقدام نمایند.

ايده‌های ثبت شده در مرحله‌ی اول توسط داوران تخصصی و در مرحله‌ی دوم، توسط داوران كسب و كار مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد.

ايده‌پردازانی كه وارد مرحله دوم می‌شوند طی سه روز، آموزش و مشاوره‌های لازم را به منظور تيم‌سازی و تهيه طرح اوليه جهت ارائه به «داوران كسب و كار»، دريافت خواهند كرد.

تيم‌های برتر در پايان جشنواره از اعتبار ويژه بنياد نيكوكاری جميلی و حمايت‌های پارك علم و فناوری دانشگاه تهران به منظور تبديل ايده به كسب و كار، بهره‌‌مند می‌شوند.

مهلت ارسال ایده تا 30 مهرماه 97 است.

آدرس دبیرخانه: تهران _ سعادت‌آباد _ بین چهار راه سرو و میدان کتاب _ پلاک 126.

تلفکس: 02122343314

۱۳۹۷/۰۵/۲۳ - ۰۰:۰۰