اطلاعیه

اطلاعیه دانشگاه لرستان درباره استفاده از خوابگاه برای داوطلبان شرکت‌کننده در مصاحبه آزمون دکتری

۱۳۹۷/۰۴/۱۲

داوطلبان شرکت‌کننده در مرحله مصاحبه آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال 97، در صورت تمایل، می‌توانند در روزهای برگزاری مصاحبه از خوابگاههای دانشگاه لرستان استفاده نمایند.

قابل توجه داوطلبانِ شرکت در مرحله مصاحبه و ارزیابی تخصصی آزمون نیمه‌متمرکز دکتری (Ph.D ) سال 1397 دانشگاه لرستان؛

به اطلاع آن دسته از داوطلبان گرامی که تمایل به استفاده از خوابگاههای دانشگاه لرستان در روزهای برگزاری مصاحبه را دارند می‌رساند که خوابگاههای ذیل آماده پذیرش‌ می‌باشند:

خوابگاه خواهران:

1_ خوابگاه حضرت معصومه (س)

نشانی: کیلومتر 5 جاده خرم‌آباد _ بروجرد، سایت مرکزی دانشگاه لرستان، مجتمع خوابگاهی خواهران. تلفن: 06633120627

2_ خوابگاه حضرت مریم (س)

نشانی: کیلومتر 12 جاده خرم‌آباد- اندیمشک، دانشکده کشاورزی، مجتمع خوابگاهی خواهران. تلفن: 06633400193

خوابگاه برادران:

خوابگاه حضرت ولیعصر(عج)3

نشانی: خرم آباد، خیابان شصت متری، بلوار مهارت، بالاتر از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی.

تلفن: 09163615313 (آقای سپهوند) و 09166637042 (آقای ترابی).

«مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان»

۱۳۹۷/۰۴/۱۲ - ۰۰:۰۰