اطلاعیه

جشنواره شعر دانشجویی «شیخ بهایی» برگزار شد

۱۳۹۷/۰۲/۰۴

جشنواره شعر دانشجویی «شیخ بهایی» با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

ظهر روز دوشنبه 3 اردیبهشت‌ماه، سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، میزبان این جشنواره بود.

عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، دکتر «سیدمحسن موءخر» در سخنانی به واکاوی شخصیت شیخ بهایی و آثار وی پرداخت.

دکتر موءخر، گزیده‌ای از اشعار شیخ بهایی را که بیشتر جنبه‌ی حکمی دارد، مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

در این جشنواره‌ی دانشجویی، دانشجویان برگزیده که آثار خود را به امور فرهنگی دانشگاه لرستان ارسال کرده بودند با اهداء جوایزی تقدیر شد.

آثار دانشجویان که در قالب «شعر»، به امور فرهنگی دانشگاه لرستان ارسال شده بود مورد داوری اعضای هیئت علمی رشته زبان و ادبیات فارسی قرار گرفت.

در این جشنواره، برنامه‌هایی همچون شعرخوانی، مشاعره و اجرای موسیقی زنده توسط گروه ماهور اجرا شد.

۱۳۹۷/۰۲/۰۴ - ۰۰:۰۰