آگهی مزایده عمومی

۱۳۹۷/۰۱/۲۹

آگهی مزایده عمومی

دانشگاه لرستان در نظر دارد ساختمانهای مسکونی، اداری و آموزشی خود را از طریق مزایده عمومی به خریداران واجد شرایط که از توان مالی مناسبی برخوردارند، به شرح زیر به فروش برساند.

موضوع مزایده: فروش ساختمان‌های مسکونی، اداری و آموزشی دانشگاه لرستان

همه هزینه‌های نشر آگهی و نقل و انتقال سند، برعهده برنده مزایده است.

1_ مبلغ و نوع تضمین شرکت در مزایده: ضمانت‌نامه بانکی یا چک تضمین شده بانکی معتبر به میزان 10٪ قیمت پایه (برای هر کدام از ساختمانها به صورت جداگانه) در وجه دانشگاه لرستان

2_ مهلت و محل اخذ و تحویل اسناد مزایده از طریق مراجعه به سایت سامانه تدارکات الکترونیک دولت (www.setadiran.ir ): از تاریخ چاپ آگهی مزایده تا ساعت 15 روز چهارشنبه مورخ97/2/5

_ مهلت ثبت اسناد تکمیل‌شده مزایده در سامانه تدارکات الکترونیک دولت: تا ساعت 15 روز شنبه مورخ 97/2/15

4_ محل و زمان برگزاری مزایده: روز یکشنبه مورخ 97/2/16 ساعت 10 اتاق جلسات حوزه ریاست.

5_ ذکر شماره مزایده روی پاکت‌ها الزامی است.

6_ صرف شرکت در مزایده و ارائه پیشنهاد، ایجاد حق برای شرکت‌کننده و ایجاد تکلیف و یا سلب اختیار برای دانشگاه لرستان نمی­نماید و دانشگاه لرستان در چارچوب ضوابط مقرر و با عنایت به صرفه و صلاح دانشگاه، در رد یا قبول هر یک از پیشنهادها، مختار است.

7_ حضور شرکت‌کنندگان، شخصاً یا با معرفی‌نامه کتبی در جلسه مزایده و بازگشایی پاکت‌ها، بلامانع است.

ضمناً رعایت موارد ذیل، الزامی است:

_ برگزاری مزایده صرفاً از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است و همه مراحل فرآیند مزایده شامل خرید و دریافت اسناد مزایده (در صورت وجود هزینه مربوطه)، پرداخت تضمین شرکت در مزایده (ودیعه)، ارسال پیشنهاد قیمت و اطلاع از وضعیت برنده‌شدن مزایده‌گران محترم، از این طریق امکان‌پذیر است.

_ همه اطلاعات املاک و مستغلات شامل مشخصات، شرایط و نحوه فروش در برد اعلان عمومی سامانه مزایده، قابل مشاهده، بررسی و انتخاب است.

_ علاقه‌مندان به شرکت در مزایده می‌بایست جهت ثبت‌نام و دریافت گواهی الکترونیکی (توکن)  با شماره‌های ذیل تماس بگیرند :

مرکزپشتیبانی و راهبری سامانه: 41934_ 021

دفتر ثبت‌نام استان تهران: 88969737 و 85193768

اطلاعات تماس دفاتر ثبت‌نام سایر استان‌ها، در سایت سامانه‌ به آدرس اینترنتی www.setadiran.ir   بخش «ثبت‌نام/ پروفایل مزایده‌گر»، موجود است.

شماره آگهی: 1_97

مشخصات ملک

مساحت

وضعیت سند