اطلاعیه

دعوت از بانوان کارمند دانشگاه لرستان جهت شرکت در جشن بزرگ ریحانة النبی/ گرامیداشت سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س)

۱۳۹۶/۱۲/۱۶

از بانوان کارمند دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در جشن بزرگ ریحانة‌النبی که به مناسبت سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س) و با حضور استاندار لرستان و نماینده معزز ولی فقیه در مصلی الغدیر خرم‌آباد برگزار می‌شود، شرکت فرمایند.

این جشن در صبح روز پنجشنبه 17 اسفندماه، ساعت 9 و 30 دقیه با حضور استاندار لرستان، دکتر سیدموسی خادمی و نماینده معزز ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمد میرعمادی در محل مصلی الغدیر خرم آباد برگزار می‌شود.

جمعه، 18 اسفندماه، سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و روز مادر و سالروز تولد بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) است.

۱۳۹۶/۱۲/۱۶ - ۰۰:۰۰