اطلاعیه شماره 2 وام ویژه دکتری

1-              وام ویژه دکتری بر طبق روال گذشته و به ازاء هر ماه 500 هزارتومان ازطرف صندوق قابل پرداخت ،که فقط به غیر شاغلین وبا توجه به تضمینهای گذشته پرداخت،وبه صورت سه ماهه این فرآیند صورت میگیرد.

2-              وام ویژه به مبلغ ماهانه 700 هزار تومان و به صورت سه ماهه طی فرآیند 6 ماهه اول ودوم سال از طریق معرفی شعبه بانک توسعه تعاون به صندوق رفاه از طرف دانشجو و ثبت و ارسال اسامی به شعبات مورد نظر،که دانشجو موظف به معرفی ضامن معتبر طبق بخشنامه به شعبه مربوطه میباشد.

3-     امکان استفاده همزمان وام ویژه از صندوق رفاه و بانک توسعه امکان پذیر نیست.

4-     تا تاریخ31/3/96 فرصت دارید نسبت به مشخص نمودن وضعیت خود جهت دریافت وام دکتری از صندوق یا بانک توسعه تعاون اقدام نمایید درغیر اینصورت عواقب آن به عهد شخص دانشجو خواهد بود.

5-     جهت تسریع در پرداخت وام هرچه سریعتر وضعیت خود را به صندوق اعلام نمایید.

6-     کلیه مراحل دریافت وام منوط به ارائه فرمهای 2،1  به اداره رفاه میباشد.

7-      نحوء دریافت وام 3 میلیون تومانی متعاقباً به زودی اعلام خواهد شد.

((اداره رفاه وخدمات دانشجویی))

۱۳۹۶/۰۳/۲۱ - ۰۰:۰۰