هشتمین همایش ملی سیره علوی در دانشگاه لرستان آغاز به کار نمود.

۱۳۹۵/۱۰/۱۵

هشتمین همایش ملی سیره علوی صبح امروز با حضور آیت‌الله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، استاندار لرستان، نماینده ولی‌فقیه در استان، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع)،دکتر عزیزی رئیس دانشگاه لرستان،دکتر فرح بخش رئیس دانشگاه علمی کاربردی، نماینده مردم شریف شهرستان پلدختر و معمولان، جانشین فرمانده انتظامی لرستان، مدیرکل آموزش‌وپرورش، دبیر بین‌المللی قرآن و جمعی از مدیران استان در دانشگاه لرستان آغاز شد.

سخنران اصلی این همایش آیت‌الله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بودند که پیش از ایشان نیز آیت الله میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان و مهندس بازوند استاندار لرستان به ایراد سخنرانی پرداختند.

124 مقاله به دبیرخانه این همایش ملی از سراسر کشور ارسال شده که از این تعداد 98 مقاله از نظر علمی پذیرفته شده و از بین آنها 20 مقاله برای ارایه درهمایش انتخاب شده است.

همایش ملی سیره علوی در 14 محور با شعار اقتصاد مقاومتی برگزار می شود، افزود: هشتمین همایش ملی سیره علوی دارای مجوز ICS (پایگاه استنادی جهان اسلام برای همایش های علمی) است.

از جمله محورهای همایش ملی سیره علوی میتوان به «مبانی و مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی از دیدگاه امام علی(ع)»، «از اقتصاد خانواده تا اقتصاد جامعه اسلامی در سیره علوی»، «تعامل حاکمیت و مردم در شکوفایی اقتصاد مقاومتی»، «مدیریت منابع اقتصادی (مالیات، بیت‌المال، انفال و ...) و اقتصاد مقاومتی در نگرش امام علی(ع)»، «ارزش‌های فرهنگی و اخلاقی در فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی و معیشت»، «اقدام و عمل در حفظ محیط زیست و ثروت‌های ملی و سیره علوی»، «بهبود فضای کسب و کار، کارآفرینی و اشتغال در سیره علوی»، «استقلال و خودکفایی اقتصادی در سیره علوی (تولید، توزیع و مصرف)»، «عدالت اقتصادی، تامین اجتماعی و رفع تبعیض و فقر در سیره امام علی(ع)»، «بهره‌وری و توانمندسازی عوامل تولید (نیروی کار، سرمایه، زمین و منابع) در سیره علوی»، «سیره علوی و اقدام و عمل در شفافیت اقتصادی و مبارزه با فساد اقتصادی» و سایر عناوین مرتبط با موضوع همایش اشاره کرد.

۱۳۹۵/۱۰/۱۵ - ۰۰:۰۰