راه‌اندازی 10 نشریه مجازی تا پایان امسال دراین دانشگاه

۱۳۹۵/۱۰/۰۵

مسئول دفتر نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان از راه‌اندازی 10 نشریه مجازی تا پایان امسال در این دانشگاه خبرداد.

مهدی امید اظهار کرد: هم‌اکنون 72 نشریه شامل هفته‌نامه، ماهنامه، فصل‌نامه، گاه‌نامه هستند که به تناوب در ماه‌های فعالیت دانشجویان به چاپ می‌رسد.

مسئول دفتر نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: تا قبل از دولت تدبیر و امید تعداد نشریات دانشگاه لرستان 65 نشریه بوده است.

امید بیان کرد: هم‌اکنون 72 نشریه مجوزدار در زمینه‌های علمی، تخصصی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، ورزشی، طنز و... منتشر می‌شوند که نسخه‌ای از آنها (45 مورد) از طریق فضای مجازی منتشر شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضریک نشریه کاملاً مجازی داریم و برنامه‌ریزی کردیم تا پایان امسال 10 نشریه مجازی را راه‌اندازی کنیم.

مسئول دفتر نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد: از سال 92 تاکنون 28 عنوان برتر جشنواره‌های منطقه‌ای و ملی را کسب کرده‌ایم

۱۳۹۵/۱۰/۰۵ - ۰۰:۰۰