اطلاعیه

درخشش در جشنواره ملی کرسی‌های آزاداندیشی؛رئیس دانشگاه لرستان:امسال 28 کرسی برگزار کرده‎ایم

۱۳۹۵/۰۹/۲۳

رئیس دانشگاه لرستان گفت: دانشگاه لرستان در نخستین جشنواره ملی کرسی‌های آزاداندیشی کشور در زمره دانشگاه‌های برتر کشور قرار گرفت.

دکتر خسرو عزیزی در گفتوگو با روابط عمومی اظهار کرد: جشنواره ملی کرسی‌های آزاداندیشی کشور با حضور بیش از 70 دانشگاه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

ایشان ادامه داد: در بخش "پرسش و پاسخ با حضور هیات رئیسه" که در چند جلسه با هماهنگی‌های انجام شده توسط بسیج دانشجویی در یک سال اخیر انجام شده بود دانشگاه لرستان با برگزاری 28 کرسی موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر این جشنواره شد.

دکتر عزیزی بیان کرد: موضوعات مطرح شده در این کرسیها مسائل روز و بین‌المللی و منطقهای، اقتصاد، اقتصاد مقاومتی و فرهنگی، حجاب و عفاف، روابط دختر و پسر، امر به معروف و نهی از منکر، ازدواج و... بودند.

رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: در پایان این مراسم دکتر سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه لرستان و سایر دانشگاه‌های برتر تقدیر نمودند.

۱۳۹۵/۰۹/۲۳ - ۰۰:۰۰