انتخابات اعضای هیات ممیزه دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۵/۰۹/۲۱

با استقبال پر شور اعضای هیات علمی انتخابات هیات ممیزه دانشگاه لرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح امروز در دو حوزه دانشکده علوم پایه و دانشکده کشاورزی با استقبال فراوان اعضای هیات علمی انتخابات هیات ممیزه دانشگاه لرستان برگزار گردید.

انتخابات هیات ممیزه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی هر دو سال یکبار با رجوع به خرد جمعی و از طریق انتخابات و بر اساس آیین نامه ارتقاء وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستورالعمل مصوب شورای دانشگاه برگزار می گردد.

لازم به ذکر است که اعضای هیات علمی دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، دامپزشکی و علوم اقتصادی و اداری آرای خودر را در حوزه علوم پایه و اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی آرای خود را در دانشکده کشاورزی به صندوق ریختند. نتایج نهایی متعاقباً  اطلاع رسانی خواهد شد.

۱۳۹۵/۰۹/۲۱ - ۰۰:۰۰