تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان در هفته پژوهش

۱۳۹۵/۰۹/۱۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح امروز و در محل سالن آمفی تاتر سازمان مرکزی طی مراسمی با حضور دکتر عزیزی رئیس دانشگاه، هیات رئیسه، مسئولین، اعضای هیات علمی و دانشجویان از برترین پژوهشگران دانشگاه لرستان به تفکیک دانشکده از بین اعضای هیات علمی دانشجویان و کارمندان تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم دکتر عزیزی ضمن تبریک هفته پژوهش گفت: کارهای پژوهشی در دانشگاه دیگر نباید مثل گذشته صرفاً ختم به نوشتن یک مقاله شود هر چند این هم قابل تحصین است و نباید از اهمیت آن کاسته شود بلکه باید به رفع مشکل و یا معضلی در جامعه بیانجامد و ما به عنوان یک هیات علمی باید با تجدید نظر در پژوهشهای خود کاملاً ماموریت گرا و هدفمند در جهت رفع موانع و مشکلات صنعتی موجود با توجه به مشخص شدن اولویتهای پژوهشی استان در مسیر درست حرکت کنیم در غیر این صورت از سایر دانشگاه ها عقب خواهیم ماند.

دکتر فیضیان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد سال گذشته در حوزه پژوهش گفت: خوشبختانه در تمامی حوزه های پژوهش رشدی بین 10 تا 15 درصد را شاهد هستیم و آمارها رو به رشد هستند.

ایشان همچنین به راه اندازی مر کز آپا، فراهم نمودن شرایط راه اندازی مرکز تحقیقات بلوط، مرکز شتابدهی که وظیفه فراهم نمودن شرایط برای افراد صاحب ایده را بر عهده دارد و ایستگاه تحقیقاتی گیاهان دارویی در دانشگاه لرستان طی سال گذشته اشاره نمود.

در پایان نیز از پژوهشگران برتر دانشگاه که اسامی آنها در ذیل آمده است تقدیر و تشکر بعمل آمد.

۱۳۹۵/۰۹/۱۵ - ۰۰:۰۰